PIZZERIA CAL CAMILO



Hola, som el Miquel Lloveras i la Montserrat Juncadella. A partir del 2002 varem posar-nos en un mon on no sabiem que passaria. Teniem poca experiència en l'hosteleria, però moltes ganes d'empendre un nou camí i entusiasme en fer les coses bé.


Després de vuit anys amb el negoci obert,(2002-2010) podem dir que estem satisfets de la feina feta, i preparats per la que hem de fer d'aquí en endevant. Tot això es possible, gracies a tota la gent que confia en nosaltres i venen a comprar al nostre local. Estem molt agraïts.



A Castellar del Vallès tenim un petit local on fem pizza per emportar-se, amb el repte cada dia de fer un producte de la màxima qualitat amb el millor servei possible.
Tot això ho fem bàsicament a partir de ingredients naturals i de l'el.laboració propia de les massa de la pizza.La nostra pizza es pot considerar artesana i diferent.

Funcionem de manera que el client s'emporta la pizza acabada de sortir del forn a l'hora que s'ha concertat previament al fer la comanda. No les repartim a domicili.
Estem oberts els divendres i dissabtes a partir de les 19'00 hores.








2 comentaris:

  1. Les millors pizzes que et pots emportar a casa que fins ara he provat. Boníssimes boníssimes no us defraudarà.
    Rosa Solanas (veïna de castellar)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ESTEM MOLT CONTENTS QUE FEU AQUEST COMENTARI. AIXÒ ENCARA ENS DONA MÉS EMPENTA PER SEGUIR TREBALLANT IGUAL I MILLORANT EN EL POSSIBLE EN TOTS ELS ASPECTES. GRACIES.

      CAL CAMILO

      Elimina